Filosofie

Veel startende ondernemers en MKB'ers zitten met de handen in het haar, wanneer het gaat om het houden van overzicht in de administratie, klanten en/of projecten/taken. Welke hardware en software u nodig heeft? Hoe zit het met databeveiliging? Laat ICT-zaken over aan ons! Vixada maakt ICT simpel en overzichtelijk voor iedere ondernemer met behulp van open source toepassingen.

Naam en logo

De naam is een verbastering van het fixen (maken) en zie daar het resultaat. ICT kan bijna niet meer worden weggedacht binnen organisaties en bedrijven. Ons logo (de boom) illustreert dan ook de ondersteunende ICT voor organisaties en bedrijven dat als een boomstam de onderneming ondersteunt.

Kantoor

Vixada heeft een kantoor in het Atomion van Groningen. Hier werken jongeondernemers en professionals samen aan de toekomst. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en kan er met de auto gratis worden geparkeerd. (Bekijk de contactpagina voor het adres.)

Toekomst

Vixada blijft altijd op de hoogte van nieuwe technologieën en innovaties die bedrijven en organisaties kunnen helpen met hun onderneming. We streven er altijd naar om het voor de eindgebruiker zo simpel en gemakkelijk als mogelijk te houden. Zo zijn we dit jaar bezig met het ontwikkelen van een dashboard dat meteen overzicht geeft in bedrijfsactiviteiten, waardoor de organisatie met de tijd mee gaat.

Werken of stage lopen bij ons!?

Dat kan! Solliciteer door middel van het versturen van een bericht via de contact pagina.

 

Duurzaam

De kracht van Vixada is het duurzaam en overzichtelijk maken van ICT. Zo zijn de datacenters CO2 neutraal en draaien deze voor 100% op groene stroom. Verder gebruiken we de effectiviteit van zonnepanelen en systemen die nauwelijks elektriciteit benutten. We passen deze energiezuinige technologieën ook toe bij klanten.
Duurzaam icons

Netwerk

Vixada beschikt over een stabiel, snel netwerk, waardoor wij én onze klanten snel zaken kunnen doen. We hebben 2 keer een TIER-3+ (Internet hoofdlijn) verbinding van 2GB per seconde via de plaatsen Amsterdam en Haarlem. Daarnaast heeft Groningen een extra verbinding van 200MB per seconde.

network

Status

Server Status
Controlepaneel/Website OK
Nameservers OK
Webhosting Platform OK
Webmail OK
VOIP OK
Dashboard OK